Vela Section

Vela Section

Vela Section

Vela Section

Algemene voorwaarden

Bij MyMeringue wordt alles wat is aangeboden met de grootst mogelijke zorg bereid. MyMeringue betekend handwerk, kwaliteit en creativiteit en daardoor is elke lekkernij uniek. MyMeringue vraagt om vertrouwen van haar klanten door haar creativiteit op de taarten, meringue en ander zoet los te laten.

Bestellen

Doordat elke taart/meringue uniek is en zo haar voorbereiding nodig heeft is er een minimale besteltijd van anderhalve week voor de geplande datum, mocht de bestelling later geplaatst worden is er kans dat MyMeringue geen tijd of plek heeft voor de bestelling. Taarten en meringue worden alleen op bestelling gemaakt, er is dus niets uit voorraad leverbaar. Bij bestellingen hoger dan €150,- word een aanbetaling gevraagd. Dit is 50% van het totaalbedrag. Voor spoedopdrachten (2 dagen voor datum) word €10,- extra in rekening gebracht.

Levering / bezorging

Meringue kan door haar langere houdbaarheid eerder worden afgehaald, taarten kunnen alleen op de dag van consumeren zelf worden afgehaald. Alle bestellingen worden op het afhaal adres wat bij het plaatsen van je bekend wordt gemaakt afgehaald. MyMeringue kan haar bestellingen ook aan huis afleveren. Hiervoor word een starttarief van €8,50 berekend + €0,25 per gereden kilometer (heen en terug). Dit komt overeen met de bezorgkosten van algemene bezorgers. Bezorgservice is tot aan de deur. Vanaf het moment dat de bestelling opgehaald wordt of afgeleverd is, bent u zelf verantwoordelijk voor eventuele beschadigingen. Taarten kunnen het beste plat vervoerd worden.

Wijzigingen / annuleren van bestelling door klant

Een bestelling kan niet meer gewijzigd worden tot een week voor afhalen. Bij een annulering vanaf 5 dagen voor datum bestelling word 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht.
Annuleren door MyMeringue
In geval van ziekte behoudt MyMeringue zich het recht om bestellingen te annuleren. Er zal dan altijd gekeken worden naar een nieuwe geschikte datum of eventueel teruggave van het bestelde bedrag, mits al overgemaakt. Ook kan er samen gekeken worden naar een goede oplossing voor een van de collega’s.

Allergenen / bereidingen en aansprakelijkheid

MyMeringue maakt al haar producten volgens de HACCP richtlijnen. Dit houdt in dat MyMeringue kruisbesmetting zoveel mogelijk probeert te voorkomen. MyMeringue kan/mag geen 100% garantie geven dat de producten allergene vrij zijn. Bij MyMeringue bestellen is dan ook op eigen risico.
MyMeringue is niet aansprakelijk voor enige schade, letselschade (b.v. als gevolg van allergieën) en schade aan goederen.